Dermapen Microneedling

Ansikt og hals kr. 1.200,- pr gang 

Klassisk ansiktsbehandling + Dermapen kr 1700,-

Enkeltområder fra kr. 600,-  (f.eks. kinn eller brystområde)

Dermapen etterfulgt av tilpasset kjemisk peel ansikt og hals kr 1.700,-   Klinikkens anbefaling og meget effektiv og populær behandling for hudfornyelse!

Enkeltområder dermapen og kjemisk peel fra kr. 800,-

Ved kur 4 ganger er siste gangen halv pris

Microneedling er en fellesbetegnelse på all behandling som stimulerer huden til nydannelse av kollagen ved hjelp av nåler som glir eller rulles over huden.

Microneedling lager en kontrollert skade i huden din ved hjelp av nåler som pulserer vanvittig raskt over huden. Dette trigger hudens eget reparajsonsapparat og huden må jobbe for å produsere mer kollagen og elastin. Og det er bra, fordi etter fylte 25 år så ligger kroppen på latsiden på den fronten.

Dermapen brukes til rejuvenation (hudfornyelse), til målrettet behandling av ansiktsrynker og til behandling av akne-arr og strekkmerker. Dermapen har som formål å stimulere huden til selv å  danne nytt kollagen i underhuden som kan redusere linjer og rynker.

Dermapen er en videreutvikling av de tradisjonelle microneedeling rullene. Pennen kan lett stilles inn på ønsket nålelengde for å behandle akkurat det området man ønsker. Rundt øyne og på nese vil man behøve kortere nåler, mens man i kinn kan skru opp lengden pga. tykkelsen på huden.  Muligheten for å justere nål lengden er en av grunnene til at Skinpen har vist seg å være en mer skånsom behandling enn de tradisjonelle microneedeling rullene. SkinPen™ virker ved at man ved hjelp av nåler lager mange tusen mikro hull i underhuden.

Dermapen arbeider med et nålehode med 16 nåler som skiftes ut hver gang for god hygiene og maks effekt. Når nålene penetrerer huden dannes det tusenvis av kanaler ned i underhuden – disse vil lukkes i løpet av få timer. Den umiddelbare effekten er at de aktive serumene som brukes i forbindelse med behandlingen, stampes ned i underhuden. De aktive ingrediensene fra serumet kan penetrere huden opptil 400 ganger mer effektivt enn ved vanlig påføring på huden. Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte observeres nesten umiddelbart.

Behandlingen øker opptaket av de høykonsentrerte stoffene kraftig sammenlignet med andre metoder. Faktisk kan man oppleve at huden fylles såpass, at det ikke alltid er mulig å påføre en krem etter behandlingen.

Skinpen kombineres ofte med kjemisk peeling. Når man legger en kjeisk peeling på etter behandling med Skinpen, vil peelingen kunne gå dypere ned i huden og du vil få dobbel effekt med både stimulering til ny vekst av Kollagen og fornyelse av huden

Disse kan ikke behandles: klienter som går på blodfortynnende medisin, har nedsatt immunforsvar, diabetes, infeksjon, herpes cellegift/strålebehandling, betent akne.

Etter behandling bør man bruke spf 30 eller mer og unngå direkte sol og solarium i 14 dager. Makeup kan brukes dagen etter behandling

Rejuvenation/hudforyngelse

Målet med behandlingen er å friske opp huden, redusere fine linjer, rynker og pigmenteringer. Behandlingen utføres vanligvis med en nål lengde på mellom 0,25 og 0,75 mm.

I forbindelse med behandlingen benyttes aktive serum som påføres huden. Umiddelbart etter behandlingen vil huden være rød og varm. Denne reduseres i løpet av omtrent 4 timer og er borte etter 12-18 timer.

Anti-rynkebehandling

Her er målet å redusere rynker i bestemte områder – vanligvis ved munn, øyne, panne. Her bruker man vanligvis nåler som er litt dypere enn ved hudforyngelse. Denne behandlingen brukes først og fremst til å optimalisere kollagen prosessen. Du vil se en umiddelbar effekt allerede etter første behandling, men det er behov for flere behandlinger for optimale resultater. Ny behandling kan tas med 4 ukers mellomrom.

Behandling av aknearr

Målet med behandling av aknearr med Skinpen er å bryte ned arr og stimulere den underliggende huden til å produsere nytt kollagent vev. Her bruker man vanligvis en nåldybde på 1,5 mm. Behandling av akne arr er vanligvis tre- fire behandlinger avhengig av arrdybde, med minimum en måned mellom behandlingene. Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt. Ikke alle vil være i stand til å fjerne arr helt, men du vil minimere synligheten av de essensielle. Etter behandlingen vil huden være rød og hoven – en reaksjon som vil forsvinne i løpet av en dag. Behandling kan ikke utføres ved betent akne.

Behandling av strekkmerker

Målet med behandling av strekkmerker med Skinpen er å bryte linjer og stimulere den underliggende huden til collagenous vekst. Her brukes det vanligvis en nåldybde på 1,5 mm. Behandling av strekkmerker blir alltid framstilt i en serie av min. fire behandlinger med min. en måned mellom behandlingene. Etter behandlingen vil huden være rød og hoven – en reaksjon som vil forsvinne i løpet av en dag.

Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt – men den maksimale effekten vil ikke være til stedet før etter 4-6 behandlinger. Realistisk sett vil du aldri være i stand til å fjerne strekkmerker helt, men du vil være i stand til å minimere synligheten svært mye.

Bestill online eller på tlf 90 74 14 46